aarts&co betrekt Hello Tomorrow Box
Fotografie door
Jules van Iperen

Met het tekenen van het contract met Jasper Broeders van aarts&co interieur en advies is business box 9 omgedoopt tot de ‘Hello Tomorrow Box’. Daarmee is ook de laatst beschikbare business box in het Koning Willem II stadion verhuurd. Alle achttien skyboxen op de tweede verdieping zijn daarmee voor komend seizoen ingenomen.

Afbeelding
aenc
Jasper Broeders van aarts&co

Jasper Broeders (directeur-eigenaar aarts&co interieur en advies) kijkt met enthousiasme toe naar de splinternieuwe business box die interieur architect Laura van der Net van aarts&co heeft ontworpen. ‘We creëren een inspirerende en duurzame box waar we mensen met een lach kunnen ontmoeten. Samen met de andere ondernemers gaan we hier de komende drie seizoenen verder bouwen aan onze ambities en aan die van Willem II.’ 

Afbeelding
aenc
Jasper Broeders en Jos de Kruif (commercieel manager Willem II).

Box met beleving
Ook Jos de Kruif, commercieel manager bij Willem II, is verheugd aarts&co in box 9 te verwelkomen. ‘Met het Hello Tomorrow-concept heeft Jasper samen met een aantal andere gerenommeerde ondernemingen uit Tilburg en omgeving een unieke box gecreëerd. Een prachtige ruimte waar mensen elkaar rondom de wedstrijden van Willem II kunnen ontmoeten en plezier hebben. Het is heel mooi te zien hoe aarts&co haar filosofie heeft vertaald in deze kwalitatief hoogwaardige box. Daarmee maken we qua beleving echt een sprong vooruit! We kijken uit naar een hele prettige samenwerking.’

Over aarts&co interieur en advies
Hello Tomorrow, “Together we create an inspiring and sustainable environment that truly connects with its human side, spaces that make people smile when they think about tomorrow's workday”

Aarts&co werkt vanuit de locaties Tilburg en Amsterdam met een enthousiast en vakkundig team bestaande uit: interieurarchitecten, transport- opslag en montage collega’s, projectadviseurs en een commerciële binnendienst. We putten uit een assortiment van producten waarbij we op elk niveau concurrerend invulling kunnen geven aan een ontwerp. Hiermee hebben we regionaal succes maar ook landelijk en zelfs ver over de grenzen zijn mooie succesvolle projecten gerealiseerd.

We geven een interieuradvies waarbij we de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever optimaal willen ondersteunen door middel van het Hello Tomorrow-concept (inventarisatie huidige en wenselijke situatie middels Google analytics en workshops). Vervolgens vertalen we het interieuradvies in een interieurontwerp waarbij ook het DNA van de opdrachtgever en haar team herkenbaar zal zijn alsmede kan dit fungeren als een tool voor het aantrekken van nieuwe talenten. Gezamenlijk selecteren we producten die passen bij het interieurontwerp rekening houdend met het beschikbare budget en afhankelijk van de behoefte kunnen wij het project Design en Build aanvliegen.

In overleg met de betrokken partijen stemmen we de planning af en coördineren de projectmanagers het vervolg. Uiteraard kunt u ook voor los meubilair exclusief ontwerp kunt u terecht bij aarts&co interieur en advies.

Bericht delen