AVIA broeksponsor van Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Vanaf komend seizoen siert het logo van AVIA op de broek van Willem II. Naast de shirtsponsors AVEC, BTT en TOTO heeft Willem II nu een vierde tenuesponsor gevonden. 

Aanstaande zaterdag, tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht, zal het AVIA-logo voor het eerst op de broek van de spelers te zien zijn.

Thomas Bogaers algemeen directeur AVIA Vollenhoven en commercieel directeur Piet-Hein Bogaers over het nieuwe sponsorschap: ‘Wij zijn er trots op dat we, mede dankzij onze trouwe Tilburgse klanten, kunnen bijdragen aan ‘onze’ mooie club! De sponsorrelatie tussen Willem II en AVIA Vollenhoven dateert al van ver voor onze geboorte. We zijn al jarenlang sponsor van Willem II en hebben ons partnership nu uitgebreid door ook broeksponsor te worden. Ook onze opa en mijn vader vervulden bestuursfuncties vanuit hun hart voor de club,’ vertelt Thomas. ‘Afgelopen jaar heeft Willem II het voor elkaar gekregen om weer te promoveren naar de hoogste divisie. Aan ons de taak om bij te dragen aan het verstevigen van deze positie komend jaar. AVIA Vollenhoven is in 1895, een jaar eerder dan Willen II, opgericht. Dus we kunnen met recht spreken van een lange en innige band met Willem II,’ voegt Piet Hein toe. 

Afbeelding
AVIA

Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II, is ook trots op deze verlenging en verbetering van de sponsorrelatie. ‘We zijn er heel trots op dat een sterk merk en loyale partner als AVIA komend seizoen zichtbaar zal zijn op de broek van Willem II. De promotie naar de Eredivisie heeft zeker bijgedragen aan de totstandkoming van dit partnership. Op deze manier geven we wederom een mooie impuls aan de commerciële groei van de club, terwijl we binnen de kaders blijven zoals met de clubraad van Willem II is afgestemd. Voor AVIA is het een unieke mogelijkheid om ,naast de vaste boarding in het stadion, het merk nog meer te associëren met Willem II. Thomas en Piet-Hein, bedankt voor het vertrouwen en op naar een mooi Eredivisieseizoen met elkaar!’
 

Bericht delen