BUD doneert geluidsinstallatie KingSide
Fotografie door
Willem II Media

De KingSide is al geruime tijd voorzien van een eigen geluidsinstallatie waarmee de sfeer op de fanatieke tribune wordt aangejaagd. De apparatuur was echter aan vervanging toe. Dankzij een bijdrage van BUD ’the King of Beers’ is de installatie begin dit seizoen compleet vernieuwd.

Het is niet de eerste keer dat BUD zich inzet voor het verhogen van de sfeer in en rondom het Koning Willem II stadion. Het biermerk trok twee jaar geleden samen met de club en delegatie van supporters op om de spelerstunnel te vernieuwen. Daarnaast heeft BUD een bijdrage geleverd aan de realisatie van de herbruikbare hard cups.

Milou Klijn, Strategic Accountmanager BUD, licht toe: ‘Als Bud geloven we dat een goede sfeer een cruciale rol speelt bij het inspireren van zowel spelers als de fans. Daarom dragen we graag bij aan de sfeer in het Koning Willem II stadion. Met de geluidsbox voor de KingSide kunnen de supporters hun enthousiasme uiten, de spelers aanmoedigen en een onvergetelijke ambiance creëren tijdens de wedstrijden.’

BUD, bedankt voor deze mooi bijdrage!

Bericht delen