Carpoolen naar Willem II
Fotografie door
Geert van Erven

In oktober lanceerde de KNVB de online tool Slinger die het carpoolen van supporters faciliteert. Vanaf heden maakt ook Willem II gebruik van Slinger, waardoor supporters hun rit kunnen aanbieden of mee kunnen rijden met anderen.

Naast het aanbieden van een rit of het zoeken van een rit is het ook mogelijk via de app om benzine- en/of eventuele parkeerkosten te splitten. Dus heb jij voor de wedstrijd morgenavond nog een plek over in jouw auto of zoek jij nog vervoer naar het stadion? In de widget hieronder kun je het binnen een paar klikken regelen! 

Carpoolen naar het stadion is beter voor het klimaat, goedkoper en ook nog eens veel gezelliger. Daarnaast geeft het supporters die geen rijbewijs, auto of andere mogelijkheid hebben om naar het stadion te komen, de kans om toch een bezoek aan het Koning Willem II stadion te brengen. Vanaf heden is de widget van Slinger te vinden onder het kopje ‘Route en parkeren’. Deze vind je door te klikken op ‘Club’ in het hoofdmenu en vervolgens onder ‘Koning Willem II stadion’ in het submenu. Door hier te klikken, navigeer je direct naar de pagina.

Bericht delen