Collecte Tilburg Tifosi
Fotografie door
Geert van Erven & Toin Damen

Ieder seizoen genieten we in ons stadion van de sfeeracties van Tilburg Tifosi. Al meer dan 20 jaar zorgt deze fanatieke en creatieve supportersgroep ervoor dat spelers en supporters kippenvel krijgen van de prachtige doeken en motiverende sfeer die door Tilburg Tifosi gecreëerd wordt. Bij alle toegangspoorten wordt komende vrijdag gecollecteerd voor Tilburg Tifosi. 

De collecte is voor alle bezoekers het moment om een steentje bij te dragen aan de toekomstige sfeeracties van Tilburg Tifosi. Deze supportersgroep zorgt al ruim 20 jaar met prachtige doeken en sfeeracties voor mooie momenten bij supporters, maar zeker ook bij de spelers van Willem II. 

Vrijdag 10 mei kun je rondom Willem II - Telstar jouw steentje bijdragen aan de toekomstige acties van Tilburg Tifosi. Je kunt zowel contant als via een QR-code doneren. De opbrengst van deze collecte bepaalt voor een groot deel het aantal en de grootte van toekomstige sfeeracties. Jouw bijdrage is dus zeer belangrijk voor het voortzetten en uitbreiden van de sfeer in het stadion. Met de opbrengst van de aanstaande geldinzameling wil Tilburg Tifosi komend seizoen weer nieuwe acties organiseren.

Direct doneren
Wil je direct aan Tilburg Tifosi doneren? Klik hier of maak een bedrag over naar rekeningnummer NL 06 RABO 0358 3819 67 ten name van Stichting Tilburg Tifosi en onder vermelding van ‘Collecte 2024’

Bericht delen