Column: Kent u dat gevoel?
Auteur
Bierland

Kent u dat gevoel, zou Dominee Gremdaat vragen, dat je het kort na een nederlaag van de Tricolores even niet meer ziet zitten? En dat je onderweg naar huis maar niet kunt begrijpen dat  er zo veel fout kon gaan. Hoe vaak al kwam ik slecht in slaap als mijn club weer eens in een dalletje terecht kwam!  Vorige week vrijdag was het weer zover. Willem II - ADO: 0-3 dat is even slikken.



Kent u dat spreekwoord, zou Dominee Gremdaat vragen, na regen komt zonneschijn?  Als je onze club al tientallen jaren volgt heb je geleerd om te relativeren. Ik heb in al die jaren vaker een nederlaag van mijn favoriete club moeten verwerken dan dat ik kon nagenieten van een overwinning. Wij zijn Willem II, geen Barcelona of Real Madrid.  Het kan zomaar zijn dat we in Emmen weer uit een ander vaatje tappen. Aan steun vanuit het uitvak zal het daar in ieder geval niet ontbreken. Dan kunnen we met een lekker gevoel de kerstkalkoen aansnijden.



En dan zijn we natuurlijk toe aan de goede voornemens voor 2019. Laten we het nieuwe jaar maar eens beginnen met een thuisoverwinning, zeker nu de derby op het programma staat. En daarna verder werken aan een veilige plek in de middenmoot. En als we de media mogen geloven vaart komende zomer de zilvervloot binnen in Tilburg, zodat onze club weer stappen kan maken. Maar eerst zien en dan geloven. Kent u die die uitdrukking ook? Die schijnt niet van Dominee Gremdaat te zijn, maar van blinde Maup.

Bericht delen