De Heuvel in beeld
Fotografie door
Geert van Erven & Toin Damen

Tilburg vierde op zondag 12 mei een zinderend kampioensfeest in het hart van de stad, op De Heuvel, samen met duizenden supporters. Na twee jaar keren de Tilburgers weer terug op het hoogste niveau, de Eredivisie. De Heuvel en de hele stad kleurden rood, wit en blauw. Bekijk hier de mooiste foto’s van de huldiging van Willem II. Samen op de Heuvel!

De dag begon met muzikale optredens en onder leiding van een groot Willem II-supporter, Frank Evenblij, werd iedereen in het zonnetje gezet. The Boy Next Door, Bart van Dishoeck, Bassjackers en onze eigen Capo Kees, stoomden de supporters helemaal klaar voor de opkomst van de selectie.

Samen op de Heuvel! De Heuvel was zondag gevuld met duizenden supporters van Willem II, van jong tot oud en van seizoenkaarthouders tot iedereen die Willem II een warm hart toedraagt.

De spelers arriveerden rond 17.00 uur op De Heuvel en wachtten nog even voordat ze het podium op mochten. Vanaf 18.15 uur startte de welverdiende huldiging voor spelers en staf. De Tricolores bouwden een geweldig feest op het podium met optredens van onder andere Veul Gère en een ijzersterke afscheidsspeech van Freek Heerkens.

Met de schaal in de hand en gekleed in de 'Samen naar de Heuvel'-merchandise, toostten we samen op het kampioenschap. Speciale momenten waren er voor Freek Heerkens, Martin van Geel en Peter Maes, geëerd door het hele rood, wit, blauwe leger.

Bericht delen