Een route vol herinneringen
Fotografie door
Jules van Iperen

Op 30 juni loopt het seizoen 2023-2024 officieel af. We bieden alle Willem II'ers daarom nog één keer de mogelijkheid om door het afgelopen seizoen heen te wandelen middels een route door de binnenstad van Tilburg. Daarmee maak je tevens kans op een VIP-arrangement voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Go Ahead Eagles.

In het centrum van Tilburg hangen in tien grote abri-zuilen unieke posters van Willem II. Al deze posters geven een gedenkwaardig moment of gedenkwaardige fase van het afgelopen seizoen weer. Hieronder zie je de tien checkpoints waar je een Willem II-poster kunt spotten.

Afbeelding
Plattegrond
Overzicht checkpoints

Win een VIP-arrangement voor twee
Naast dat de wandelroute je nog één keer door het kampioensseizoen leidt, kun je ook kans maken op een VIP-arrangement voor twee personen voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op zondag 18 augustus tegen Go Ahead Eagles.

Hoe werkt het?

  1. Loop langs alle checkpoints.
  2. Scan de QR-code op de poster, geniet van de content op de betreffende pagina en noteer de code onderaan de webpagina.
  3. Ben je langs alle checkpoints geweest en heb je alle tien de codes genoteerd? Klik dan op onderstaande button om de codes in te dienen waardoor je kans maakt op het VIP-arrangement.

De posters zijn van woensdag 19 t/m dinsdag 25 juni zichtbaar in de binnenstad. Het indienen van de codes is mogelijk tot en met vrijdag 28 juni. Dus wandel nog een keer naar de Heuvel en doe mee!

codes

Bericht delen