Eerste seizoenkaart voor familie Van Gerwen
Fotografie door
Willem II Media

De Willem II-familie Van Gerwen uit de Tilburgse wijk De Reeshof heeft donderdagmiddag symbolisch de allereerste seizoenkaart van het seizoen 2023 – 2024 in ontvangst genomen. Tot en met 1 mei konden seizoenkaartverlengers stemmen op drie verschillende kaartontwerpen. De verlengers en stemmers maakten kans op het eerste exemplaar. De familie Van Gerwen is de gelukkige. 

Vader Jeroen, moeder Nadine, dochter Ymke en zoon Nick bezoeken samen alle thuiswedstrijden. Ymke was degene die evenals 49% van alle verlengers stemde op de blauwe seizoenkaart met juichende spelers, de grootse sfeeractie van Tilburg Tifosi en het clublogo in het midden van de kaart. De Van Gerwens zitten hoe dan ook volgend jaar weer in het Koning Willem II stadion. ‘Ongeacht op welk niveau we spelen zijn we er volgend jaar weer bij. Natuurlijk hopen we dat dit op het hoogste niveau gaat zijn!’, zegt Jeroen. 

Afbeelding
vg

Het viertal supporters hoort bij de in totaal 4713 seizoenkaarthouders die al hebben verlengd en profiteerden van de vroegboekkorting die tot en met 12 mei geldt. Meer informatie over het verlengen van jouw seizoenkaart vind je hier

Bericht delen