Fanshop bij eerste training geopend

Aanstaande maandag staat om 10.30 uur de eerste training van het seizoen 2024-2025 op het programma. Ook de fanshop die enkele weken gesloten was, opent maandag de deuren weer.

Nieuwe collectie
Maandag is de fanshop tussen 10.00 en 14.00 uur geopend. Daarna gelden de reguliere openingstijden weer: woensdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. De nieuwe trainingscollectie is vanaf maandag ook fysiek in de winkel verkrijgbaar, nadat deze vorige week online reeds te koop was.

De wedstrijdtenues voor het nieuwe seizoen volgen ook in de komende weken. Houdt daarvoor onze kanalen goed in de gaten.

Voorbereiding
Maandag keren de Tricolores na een welverdiende vakantie terug op het veld onder leiding van Peter Maes. De training vindt om 10.30 uur plaats op het trainingsveld achter het stadion. Let op! Momenteel wordt er hard gewerkt in en rondom het stadion met betrekking tot de verbouwing. Wij adviseren supporters daarom om via P3 naar het trainingsveld te komen.

Op zaterdag 6 juli staat de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gepland, namelijk de traditionele openingswedstrijd in Diessen tegen RKDSV. Wil je meer informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd of het programma van de voorbereiding? Klik dan hier!

Bericht delen