Fanshop en receptie tijdens feestdagen gesloten

Supporters hebben nog enkele dagen de tijd om kerstinkopen te doen bij Willem II. Tijdens de feestdagen sluit de officiële clubwinkel haar deuren evenals de receptie in het Koning Willem II stadion.

Fanshop
Alleen deze week is de Willem II Fanshop nog geopend. Op donderdag 21 december organiseert de fanshop een kerstkoopavond. De fanshop is dan tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag 23 december blijft de officiële clubwinkel een uur langer - tot 15.00 uur – geopend. Na 23 december sluit de Willem II Fanshop de deuren tot 10 januari in verband met de voorraadtelling. Alle items die je in de laatste decemberweken hebt gescoord, kun je vanaf de eerste week van januari ruilen als dat nodig is.

Online shoppen blijft uiteraard mogelijk. Klik hier om naar de Willem II webshop te gaan! 

Let op! Bestellingen tot en met 22 december 12.00 uur worden nog verzonden. Daarna worden bestellingen pas na de jaarwisseling verstuurd.

Receptie & halve seizoenkaarten
De stadionreceptie is tot en met vrijdag 22 december 15.00 uur geopend. Vanaf dan is de receptie tot en met 1 januari gesloten. Tot die tijd is de club ook telefonisch niet bereikbaar. Via info@willem-ii.nl worden dringende vragen/verzoeken in behandeling genomen, maar wij rekenen op ieders begrip voor een tragere reactiesnelheid dan normaal. Voor een halve seizoenkaart kun je terecht in de online ticketshop. Met uitzondering van de vakken EN en EZ zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.
 

Bericht delen