Formaliteiten Darryl Lachman afgerond

Darryl Lachman speelt tot de zomer van 2018 bij Willem II. De 26-jarige centrale verdediger doorstond dinsdagochtend de medische keuring en sloot woensdagochtend meteen aan bij de groepstraining. Nu ook de formaliteiten afgerond zijn, mag Lachman zich officieel een Willem II’er noemen.

Lachman komt over van het Engelse Sheffield Wednesday. Technisch manager Joris Mathijsen: ‘We zijn verheugd met de komst van Darryl. Met hem erbij krijgen we in defensief opzicht meer opties.’

Terugkeer in Eredivisie

Lachman: ‘Het voelt erg goed om bij Willem II de kans te krijgen om terug te keren in de Eredivisie.’ Lachman was in de Eredivisie eerder actief bij PEC Zwolle en FC Twente. 

Geen onbekende

De international van Curaçao is geen onbekende van trainer Erwin van de Looi. Ze kennen elkaar uit de tijd dat de verdediger in de jeugd van FC Groningen speelde. ‘Ik heb goede ervaringen met Erwin. Bij Jong FC Groningen gunde hij me veel vertrouwen en speeltijd’, aldus Lachman. 

De verdediger gaat bij Willem II met rugnummer 29 spelen. Voor Lachman niet zomaar een nummer. ‘Mijn dochtertje is op 29 december geboren.’

Bericht delen