Geslaagde WII Kings Kinderpersconferentie
Fotografie door
Toin Damen

Afgelopen woensdag stond er weer een Kids Persconferentie op het programma. Na eerdere succesvolle edities kregen enkele WII Kings-leden opnieuw de kans om spelers te interviewen. Dit keer waren het Kyan Vaesen, Erik Schouten en Tommy St. Jago wiens het hemd van het lijf werd gevraagd.

Maar liefst zestig jonge Willem II’ers stonden te popelen om de persruimte in het Koning Willem II stadion binnen te gaan. Vol spanning wachtten de goed voorbereidde kids op hun grote idiolen. Nadat de spelers onder luid applaus werden ontvangen, mocht het vragenvuur beginnen. Zoals ieder jaar werden er weer unieke vragen gesteld. 

Afbeelding
Kidspersco

Soldaat
Op de vraag wat de spelers zouden zijn geworden als ze geen profvoetballer waren, antwoordde St. Jago zonder twijfel dat hij altijd al in het leger wilde: ‘Ik had graag in het leger gewerkt. Ik kijk vaak naar series over het leger en dat vind ik geweldig om te zien.’ Vaesen had liever een sportgerelateerde carrière als fysiotherapeut gekozen, terwijl Schouten zichzelf wel in de financiële wereld zag werken.

Hobby’s
Tot slot kwamen ook de hobby’s van de spelers buiten het voetbal aan bod. Schouten gaf aan graag tijd door te brengen met zijn gezin. Vaesen vertelde dat hij graag kaartspelletjes speelt en regelmatig op de golfbaan te vinden is en St. Jago speelt vaak mee met de kaartspelletjes van Vaesen en doet daarnaast graag aan padel.

Na afloop namen de spelers uitgebreid de tijd om met alle aanwezigen op de foto te gaan en posters te voorzien van handtekeningen. Met een unieke ervaring op zak keerden de jonge Tilburgse journalisten tevreden naar huis.

Bericht delen