Gom Schoonhouden nieuwe Business Partner
Fotografie door
Toin Damen

Met trots melden we dat Gom Schoonhouden, onderdeel van Facilicom Services Group, vanaf seizoen 2024-2025 Official Business Partner van Willem II wordt.

Het landelijke opererende schoonmaakbedrijf wordt de komende seizoenen verantwoordelijk voor het schoonmaken van het Koning Willem II stadion en Sportcomplex Prinsenhoeve, de thuisbasis van de Jeugdopleiding.

Afbeelding
Gom

Professionele aanpak
‘Aan de totstandkoming van deze samenwerking is een lang proces voorafgegaan. Na de definitieve aanschaf van het stadion werd de noodzaak voor een strategische partner om alle faciliteiten goed schoon te houden nog belangrijker. Goed en grondig schoonhouden levert op termijn ook kostenbesparingen op voor onderhoud. Bovendien verwachten we ook dat daarmee het comfort voor onze fans en sponsoren weer op een hoger niveau kan komen te liggen. We hebben de afgelopen tijd veel partijen gesproken en uiteindelijk hebben we op basis van een grondige uitvraag en analyse gekozen voor de professionele aanpak van Gom. De komende tijd zal er een transitie plaatsvinden waarbij we in nauwe samenwerking met de bestaande schoonmaakpartijen overstappen op de samenwerking met Gom,’ aldus René Vermetten, manager Willem II Vastgoed BV.

Afbeelding
Gom

Passend partnerschap
Barry van de Velde, sales directeur Gom, is verheugd over het nieuwe partnerschap tussen Gom en Willem II: ‘Het partnership met Willem II past uitstekend bij ons bedrijf. Een warme club met positieve sfeer, die zeer maatschappelijk betrokken is. Zeker nu Willem II weer terug is op het niveau waar het thuishoort biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien als toonaangevend en gewaardeerd schoonmaakbedrijf. Onze samenwerking met Willem II is een mooie doorontwikkeling van onze dienstverlening in en verbinding met de stad Tilburg en ook Midden-Brabant. De gesprekken met Willem II en de ambitie die de club daarbij uitsprak hebben ons een goed gevoel gegeven om van de samenwerking een mooi succes te maken. Mooi dat Willem II daarbij ook zeker oog heeft voor de fans en sponsoren door te investeren in een hoogwaardig serviceniveau. We zijn dan ook trots dat wij vanaf dit seizoen de Officiële schoonmaak partner van Willem II zijn en gaan er uiteraard voor zorgen dat de fans en de sponsoren in een schoon stadion een mooie wedstrijdbeleving tegemoet gaan.’

Commerciële groei
‘Het business partnership met Gom betekent voor Willem II ook weer een volgende stap in de commerciële groei van de club. Met de promotie naar de Eredivisie kunnen we binnen dit partnership Gom alle faciliteiten bieden om verder te bouwen aan hun naamsbekendheid. Met het lidmaatschap van de Business Club van Willem II investeert Gom verder in hun netwerk. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat een grote landelijke speler zich op deze wijze strategisch verbindt aan onze club. We kijken uit naar een hele goede samenwerking de komende jaren,’ voegt Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II, toe.

Gom, bedankt voor het vertrouwen en de mooie samenwerking.

Bericht delen