Grens van 10.000 seizoenkaarten gepasseerd
Fotografie door
Toin Damen

Willem II kan dit seizoen bij thuiswedstrijden op de steun van minstens 10.000 seizoenkaarthouders rekenen. Eén week voor de start van de competitie is die fantastische mijlpaal al bereikt. 

Afbeelding
10k

Tot op heden verlengden al 9073 supporters hun seizoenkaart. Door het meetellen van het nog oplopende aantal zakelijke seizoenkaarten is de grens van 10.000 gepasseerd.



Clubliefde en loyaliteit

Martin van Geel: ‘Dat we precies een week voor onze eerste thuiswedstrijd dit aantal bereiken is héél mooi. De clubliefde en loyaliteit van al deze seizoenkaarthouders maakt ons ontzettend trots en dankbaar en we kijken ernaar uit om iedereen bij Willem II – Jong PSV weer te mogen verwelkomen. Ondertussen blijven we ons best doen om nog meer seizoenkaarthouders aan ons te binden. We staan stil bij dit prachtige aantal, maar het smaakt uiteraard ook naar meer!’

Seizoenkaart?

De seizoenkaartencampagne is twee maanden onderweg en nog iedere dag verzekeren tientallen Willem II’ers zich van een eigen vaste plek in het Koning Willem II stadion. Interesse in een seizoenkaart? Klik hier voor meer informatie en de voordelen van jouw eigen seizoenkaart. 

Bericht delen