Heel het stadion een sjaal
Fotografie door
Willem II Media

Na de wedstrijd tegen ADO Den Haag op vrijdag 16 februari start de verkoop van een unieke Willem II-sjaal. Deze actie benadrukt het gezamenlijke doel: onvoorwaardelijke steun voor ons team. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren. 

Deze sjaal is ontworpen in samenwerking met enkele fanatieke supporters en het doel is dat zoveel mogelijk supporters de sjaal vóór de wedstrijd tegen Roda JC aanschaffen om gezamenlijk met het hele stadion een unieke sfeeractie te creëren. Om supporters voldoende gelegenheid te geven om deze speciale sjaal in bezit te krijgen vóór de wedstrijd tegen Roda JC, zijn er verschillende verkooppunten ingericht (zie afbeelding 1) na afloop van de wedstrijd tegen de ADO Den Haag. Je vindt deze verkooppunten rondom het stadion, in de fanshop en in de webshop. Let op: houdt rekening met de levertijd van online bestellingen. We adviseren om de sjaal ruim op tijd online aan te schaffen of in de winkel te kopen.

Afbeelding
WILADO
Afbeelding 1: verkooppunten na Willem II - ADO Den Haag

Ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC zijn er diverse verkooppunten ingericht (zie afbeelding 2). We verzoeken echter om de sjaals zoveel mogelijk in de week voorafgaand aan Willem II – Roda JC af te halen of aan te schaffen in de winkel, om lange wachtrijen te voorkomen. De winkel is daarom op woensdag- en donderdagavond (21 en 22 februari) van 17.00 tot 20.00 uur extra geopend naast de gebruikelijke openingstijden.

Afbeelding
WILROD
Afbeelding 2: verkooppunten voor Willem II - Roda JC

Tijdens deze actie bieden we de sjaal aan voor een minimale prijs van slechts €5,-. Het doel is om samen het stadion te vullen met onze kleuren. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren!

Afbeelding
Sjaals

Bericht delen