Het seizoen gaat beginnen!
Fotografie door
Willem II Media

Het nieuwe seizoen staat voor Willem II op het punt van beginnen! Vandaag om 10.30 uur start de eerste veldtraining onder leiding van Peter Maes.

Tijdens de eerste veldtraining van het seizoen 2024-2025 kan de technische staf rekenen naast de huidige eerste elftal-spelers, ook op vijf jeugdspelers.

Jeugdspelers 
Tijdens de voorbereiding krijgen, net als voorgaande jaren, verschillende spelers van de Willem II Jeugdopleiding de kans om zich te laten zien. Pieter van Maarschalkerwaard, Mika de Jonge, Per van Loon, Jens Mathijsen en Martijn van der Sande voegen zich voorlopig toe bij het eerste elftal.

Afscheid
Willem II neemt deze zomer afscheid van Max Svensson. Het aflopende contract van de Zweed wordt niet verlengd en daarmee komt er een einde aan drie seizoenen in het rood, wit en blauw. De buitenspeler speelde 100 wedstrijden voor de Tricolores en staat hiermee op de sokkel. Afgelopen seizoen was spits Jeredy Hilterman gehuurd van Almere City. Zijn contract wordt in Almere niet verlengd, en daarmee kan de spits uitkijken naar een nieuwe club. Met middenvelder Jesse Bosch is de club nog in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Bericht delen