Jouw eerste thuiswedstrijd van het seizoen!
Fotografie door
Geert van Erven & Toin Damen

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024 komt er weer aan. Komende vrijdagavond treden de Tricolores aan tegen de Schapekoppen, FC Dordrecht.  Wat moet je weten voorafgaand aan de wedstrijd  Willem II – FC Dordrecht? Check hieronder de bezoekersinformatie.

Laatste tickets
Heb je nog geen ticket voor aanstaande vrijdag? Voor de thuisvakken (G, H, J, K, L, M, N, O, EZ, EN) zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Direct bestellen? Klik hier

Rookmelders
Afgelopen weken zijn er door het hele stadion nieuwe rookmelders geplaatst, daarom een extra reminder om niet binnen te roken. De rookmelders zijn extra gevoelig en detecteren dus nog sneller rook.

Warmtekachels
De warmtekachels zijn, onder andere vanwege energiebesparing, weggehaald. Wij adviseren supporters in de koudere wintermaanden rekening te houden met de gevolgen van deze ingreep en bij het stadionbezoek bijvoorbeeld warmere kleding te dragen. 

Parkeerterreinen
Alle parkeerplaatsen zijn geopend met uitzondering van P7. Vanaf heden werken wij met een nieuwe organisatie voor verkeer en veiligheid. Het bedrijf, JDA Verkeer & Veiligheid, zal de toegang tot de parkeerplaatsen in goede banen leiden. Voor parkeerplaatsen P1, P2, P3 en P5 zijn er wat veranderingen doorgevoerd. Zorg dat je je parkeerticket bij de hand hebt of dat het ticket zichtbaar is vanuit de auto, dit zorgt voor een vlotte doorgang.

Afbeelding
Supporters
Fans zijn klaar voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen!

Sponsoren & pers
Onze sponsoren en de pers mogen, net zoals vorig seizoen, door de poort naast de hoofdingang binnenkomen. De poort is links naast de hoofdingang te vinden. 

Eerste keer?
Ga je voor de allereerste keer naar Willem II? Dat móet vastgelegd worden! Maak een foto, deel ‘m op social media met de hashtag #MijnTricoloresDebuut en wij vereeuwigen jouw stadiondebuut met een mooi aandenken dat je gratis toegestuurd krijgt. 

Tot vrijdagavond!

Bericht delen