Keeperstrainer den Otter verlengt contract met twee jaar
Fotografie door
Willem II Media

Keeperstrainer Peter den Otter verlengt zijn contract met twee jaar. Hierdoor ligt de assistent van Peter Maes vast tot en met de zomer van 2026.

Den Otter is sinds januari 2022 keeperstrainer bij het eerste elftal van de Tricolores. Daarvoor werkte hij onder andere voor RKC Waalwijk, Feyenoord, RBC Roosendaal, Ajax, Almere City FC, Excelsior en het nationale team van Kazachstan. De keeperstrainer is verheugd met zijn contractverlenging: ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Tilburg en de samenwerking met de spelers en stafleden verloopt hartstikke goed. Afgelopen seizoen hebben we iets fantastisch neergezet, onder leiding van Peter (red. Maes) hebben we het maximale uit de spelersgroep gehaald. Overigens ben ik ook trots op Joshua Smits, die de prijs voor beste keeper van het seizoen 2023-2024 won, en de ontwikkelingen van Connor van den Berg en Maarten Schut. Onze blik is gericht op de Eredivisie, ik kijk uit naar een nieuw seizoen in Tilburg.'

Den Otter behaalde dit jaar nog zijn diploma UEFA Goalkeepercoach A. Vanaf komend seizoen verplicht de Europese voetbalbond UEFA de eredivisieclubs om een keeperstrainer in de staf op te nemen met het hoogste diploma.

Peter, gefeliciteerd met je contractverlenging!

Bericht delen