Kerstshoppen bij Willem II
Fotografie door
Willem II Media

Over ruim een week staan de feestdagen voor de deur. Ben je nog op zoek naar de mooiste kerstcadeaus? Dan ben je bij de Willem II Fanshop aan het juiste adres.

In de fan- en webshop scoor je namelijk de leukste cadeaus voor onder de boom, maar ook de leukste kerstitems. Om supporters voldoende gelegenheid te geven om kerstinkopen te doen, is de winkel bij het stadion de komende anderhalve week op enkele momenten extra geopend.

Aangepaste openingstijden
Naast dat de winkel elke woensdag t/m vrijdag geopend is van 13.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert de club op donderdag 21 december een kerstkoopavond. De fanshop is dan tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag 23 december blijft de officiële clubwinkel een uur langer - tot 15.00 uur – geopend.

Uiteraard kunnen wedstrijdbezoekers van Willem II – Helmond Sport vrijdag 15 december rondom de wedstrijd ook terecht in de Willem II Fanshop.
Online bestellen? Dat kan natuurlijk ook, maar ben er op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen. Wil je er zeker van zijn dat jouw pakketje vóór de feestdagen in huis is? Dan is het ook mogelijk om jouw bestelling tijdens de openingstijden van de receptie en/of de fanshop af te halen.

Nieuwe items
Naast de kersttruien, kerstsjaal en kerstmuts zijn ook de kerstballen weer terug in het assortiment. Op de kerstballen kun je een afbeelding van jouw favoriete speler laten drukken. Die mogen toch niet ontbreken in de kerstboom van échte Willem II’ers?
Klik hier om direct het aanbod te checken!

Afbeelding
Kerstbal bokila
Welke speler schittert straks in jouw kerstboom?

Bericht delen