KingZine schenkt metamorfose vak P
Fotografie door
Willem II Media

Vanwege de 125ste verjaardag van de club heeft Stichting KingZine aan Willem II een bijzonder cadeau gegeven. Nadat in het vorig najaar de KingSide van zowel de binnen- als buitenzijde een metamorfose onderging, heeft ook vak P aan de buitenkant een nieuw uiterlijk gekregen. 

Na die prachtige aankleding van de fanatiekste tribune van het Koning Willem II stadion, was het voor stichting KingZine een doorn in het oog dat vak P nog niet bekleed was. Voorzitter Frank Kriellaars van KingZine: ‘Het 125 jarige bestaan van Willem II is iets wat wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De club verdient een cadeau van haar supporters. We hebben daarom gekozen voor een cadeau dat recht doet aan de historie van de vereniging en tegelijkertijd ons stadion nog wat mooier maakt. Van een geel stadion met groene stoeltjes transformeert het langzaam naar een echt Willem II-stadion, vol met onze kleuren en onze historie.’ 

Mooier aanzien

Joris Mathijsen en Martin van Geel namen voorafgaand aan Willem II – Excelsior Virton het prachtige geschenk van stichting KingZine in ontvangst. ‘Met de aankleding van vak P geven de supporters ons én zichzelf een erg mooi cadeau. Dit nieuwe uiterlijk draagt bij aan een mooier aanzien van het stadion en het trotse gevoel dat onze supporters hebben zodra ze het stadion bezoeken. Wij danken stichting KingZine en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor de gedane moeite en dit geweldige geschenk!’, laat de directie weten. 

Bericht delen