Kom in het Rood Wit Blauw
Fotografie door
Toin Damen

Vrijdagavond spelen de Tricolores een cruciale wedstrijd tegen FC Groningen, waarin beide teams strijden voor directe promotie. Een overwinning op de nummer drie zou promotie voor de ploeg van Peter Maes twee wedstrijden voor het einde van de competitie veiligstellen. De supportersverenigingen en Willem II roepen alle supporters op om in het rood, wit en blauw naar de wedstrijd te komen.

De oproep aan alle supporters om op vrijdag 26 april in het rood, wit en blauw naar de thuiswedstrijd te komen werd al meerdere malen verspreid door de trouwe achterban van de Tricolores. Eerder dit seizoen trokken de Tilburgers in een compleet rood, wit en blauw gekleurd stadion een 4-2 overwinning over de streep tegen De Graafschap. Tegen FC Groningen betekent een overwinning dat Willem II volgend seizoen weer op het hoogste niveau actief is, dus is alle steun hard nodig.

Kom in het rood, wit en blauw
Door het hele stadion rood-wit-blauw te kleuren willen de supportersverenigingen en de club samen een ultieme sfeer creƫren in een uitverkocht huis. Trek je Willem II-shirt aan, neem je 'Samen voor onze trots'-sjaal mee en schreeuw de Tricolores naar de overwinning. Heb je nog geen rood, wit en blauwe artikelen? Bezoek de fanshop of bestel nu online via de webshop en profiteer van hoge kortingen op Robey wedstrijd- en trainingskleding.

Samen voor onze trots
De afgelopen weken doken er in Tilburg en omstreken al diverse initiatieven op om het straatbeeld rood, wit en blauw te kleuren. Het is hartverwarmend en mooi om te zien hoe Willem II leeft in de stad. De club roept dan ook alle supporters op om dit voorbeeld te volgen en ook hun vlaggen, sjaals, vaantjes en/of andere accessoires zichtbaar in het straatbeeld te hangen om uiteindelijk heel Tilburg rood-wit-blauw te kleuren!

 

Bericht delen