Landal Klein Oisterwijk nieuwe Business Partner

Landal Klein Oisterwijk heeft zich als Official Business Partner verbonden aan Willem II. Voor de komende 3 seizoenen zal het luxe vakantiepark trotse partner zijn van de Tricolores.

Afbeelding
Handshake Landal
Frank de Bruijn (eigenaar Landal Klein Oisterwijk & Jos de Kruif manager commerciële zaken Willem II)

'We zijn zeer verheugd dat Landal Klein Oisterwijk is toegetreden tot onze groep van Official Business Partners. Landal Klein Oisterwijk groeit de komende jaren uit tot een zeer mooi en luxe vakantiepark en wij kunnen hen met ons landelijke bereik de noodzakelijke exposure bieden om het park in heel Nederland op de kaart te zetten. Komende seizoenen zullen de LED-uitingen ruimschoots te zien zijn bij de wedstrijden in het Koning Willem II stadion en tevens zullen we de gasten van Wim en zijn team mogen verwelkomen in de geheel vernieuwde skybox op de tweede verdieping. Daarmee is ook de allerlaatste skybox voor komend seizoen bezet. Bovendien mogen we dit seizoen onze officiële spelerspresentatie organiseren op Klein Oisterwijk. Kortom, ook voor onze zakelijke relaties een mooie gelegenheid om kennis te maken met het park. Team Landal Klein Oisterwijk, bedankt voor het vertrouwen en we kijken uit naar een fijne samenwerking,' aldus Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II, over de nieuwe samenwerking.

Wim Crapts, eigenaar Landal Klein Oisterwijk, is verheugd over het nieuwe partnerschap tussen Landal en Willem II: 'Op een bijzonder mooie locatie midden in de prachtige natuur, is Klein Oisterwijk volop in ontwikkeling. In de komende jaren worden op het park circa 324 duurzame vakantielodges in fases gerealiseerd, inclusief een eigentijds nieuw centrumgebouw met luxe faciliteiten. Voor ons is dit daarom een heel goed moment om de samenwerking met Willem II te intensiveren. Met de promotie naar de Eredivisie biedt het ons bovendien een mooie kans om het park onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep. Als echte Willem II’er ben ik er trots op om zo de club te kunnen ondersteunen met de ambities die er zijn. Net als Willem II hebben ook wij de ambitie om ons structureel op topniveau te onderscheiden. In die gezamenlijke ambities hebben we elkaar gevonden en gaan we de komende seizoenen intensief samenwerken.'

Landal Klein Oisterwijk, bedankt voor het vertrouwen en de mooie samenwerking.

Bericht delen