Losse kaartverkoop start dinsdag 6 augustus
Fotografie door
Willem II Media

De start van het nieuwe eredivisieseizoen nadert. Na de seizoensopening uit tegen Feyenoord, speelt Willem II op zondag 18 augustus de eerste thuiswedstrijd in het Koning Willem II stadion tegen Go Ahead Eagles. 

De ticketverkoop voor de eerste twee thuiswedstrijden, tegen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam, zal op dinsdag 6 augustus om 12.00 uur starten. Tickets zijn beschikbaar vanaf €17,-. De vakken LR, P en de KingSide worden niet vrij verkocht, deze vakken zijn volledig bezet door seizoenkaarthouders. 

Vakken E en F 
Doordat we een aantal supporters van de wachtlijst hebben kunnen verblijden met een plek op de KingSide, zijn er enkele stoelen vrij gekomen op de eerder uitverkochte vakken E en F. Er zijn daardoor dit seizoen op deze vakken enkele plaatsen beschikbaar voor de vrije verkoop. Zo kunnen supporters die een seizoenkaart zijn misgelopen of incidenteel een wedstrijd bezoeken alsnog via de losse verkoop een plekje bemachtigen op een sfeervak. 

Extra zitplaatsen hoofdtribune 
Vanwege de succesvolle seizoenkaartverkoop, is het Koning Willem II stadion komend seizoen iedere wedstrijd goed gevuld. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk supporters de kans hebben om wedstrijden van de Tricolores bij te wonen, zijn er voor deze wedstrijden extra zitplaatsen gecreëerd op de hoofdtribune op de vakken BCN en BCZ. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 39,- en via de reguliere ticketshop verkrijgbaar. 

Resale 
Willem II werkt aan een functionaliteit om losse tickets door te verkopen via een resale-mogelijkheid. Seizoenkaarthouders die niet bij een thuiswedstrijd aanwezig zijn, kunnen in bepaalde gevallen hun zitplaats beschikbaar stellen. Hierdoor krijgen meer Willem II’ers de kans om een wedstrijd van de Tricolores te bezoeken én ontvangt de seizoenkaarthouder een vergoeding voor het beschikbaar stellen van zijn zitplaats. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Bericht delen