Luuk Wijdeveld en Tygo Hartensveld eSporters Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Met de terugkeer van de Tricolores in de Eredivisie doet de club ook direct mee aan de KPN eDivisie. Met Luuk Wijdeveld (17) en Tygo Hartensveld (19) hoopt de club zich te kwalificeren voor de KPN eDivisie Finals.

Luuk Wijdeveld vertegenwoordigt de Tricolores tijdens de KPN eDivisie. De 17-jarige eSporter was eerder actief voor VVV-Venlo en Excelsior Rotterdam. Als nieuwkomer eindigde hij afgelopen seizoen direct in de top 10 van de KPN eDivisie.

Tygo Hartensveld is de reservespeler van Willem II. Ook hij begon zijn eSports-carrière bij Excelsior Rotterdam. Twee seizoenen geleden wist Tygo zich in de kijker te spelen door de KPN eDivisie Cup te winnen. De KPN eDivisie start op 5 november. 

Afbeelding
eSports

KPN eDivisie
De KPN eDivisie is de officiële EA SPORTS FC-competitie van Nederland, georganiseerd door de Eredivisie CV in samenwerking met KPN en Southfields. In deze competitie strijden 18 Eredivisieclubs om de felbegeerde landstitel. Naast het kampioenschap en het bijbehorende prijzengeld van €50.000 plaatsen de winnaar en runner-up zich voor het FC Pro World Championship. Eredivisieclubs die eindigen in de top 4 van de eindrangschikking kwalificeren zich ook voor de eChampions League.

Luuk en Tygo, veel succes!

Bericht delen