Maes blikt vooruit op FC Emmen-uit

Willem II reist vrijdag af naar Emmen zonder de geblesseerde Michael de Leeuw. Thijs Oosting begint vanaf de reservebank nadat de aanvaller eerder deze week lichte klachten had. De rest van de selectie is fit, ‘zowel fysiek, als mentaal’, bevestigt Peter Maes tijdens het wekelijkse persmoment.

Afbeelding
oosting

Oosting en Behounek
Voor de wedstrijd tegen de Emmenaren voert Maes twee wijzigingen door ten opzichte van vorige week. Zo keert Raffael Behounek terug in de basis na het uitzitten van een schorsing en begint Oosting vanaf de bank. Maes: ‘Thijs had wat lichte klachten en heeft niet de hele week met de groep getraind. Na zijn blessure is hij snel weer gestart in de basis en heeft hij veel minuten gemaakt. Dit heeft geleid tot een lichte overbelasting. Hij zit bij de wedstrijdselectie en begint daarom vanaf de reservebank.’

Na het teleurstellende resultaat tegen Roda JC zijn de Tricolores erop gebrand om de drie punten te pakken. ‘We moeten streng voor onszelf zijn en niet gaan twijfelen na de wedstrijd tegen Roda JC. Ik heb deze week een gedreven groep gezien die graag een reactie wil geven, niet alleen in resultaat maar ook in energie. Ons doel staat nog steeds overeind,’ benadrukt Maes.

FC Emmen – Willem II begint vrijdag om 20.00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN 3. Willem II Radio doet eveneens rechtstreeks verslag vanaf de Oude Meerdijk.
 

Bericht delen