Mats Köhlert speler van de maand
Fotografie door
Willem II Media

Mats Köhlert is verkozen tot ‘Speler van de Maand’ oktober. De aanvaller kreeg het merendeel van de supportersstemmen en ontving uit handen van seizoenkaarthouder Saskia Lenaerts de bijbehorende bokaal. 

‘Mats verdient deze award omdat hij altijd hard werkt. Hij is net een Duracell-konijn, hij blijft maar gaan. Omdat hij daarnaast in oktober ook zijn doelpunten mee heeft gepikt, heb ik op Mats gestemd’, zegt Saskia, die onze thuiswedstrijden samen met haar vader vanuit vak L bekijkt. 

Afbeelding
köhlert

Saskia overhandigt de bokaal aan Mats. 



Vereerd

Köhlert: ‘Ondanks dat oktober qua punten geen goede maand voor ons was, ben ik vereerd dat de meeste supporters mij de speler van de maand vinden. Het liefst win ik deze prijs na een goede maand. Daarom wil ik onze supporters snel weer het voetbal van begin dit seizoen laten zien en daarmee weer punten pakken.’ 

Wellenreuther

Köhlert is na drie maanden de tweede speler die de bokaal ontvang. Timon Wellenreuther werd tot speler van de maand augustus én september verkozen. ‘Ik hoop Timon dit seizoen nog voorbij te gaan,’ zegt Köhlert met een knipoog. 

Afbeelding
köhlert

November

Elke supporter die stemt, maakt kans om de bokaal te overhandigen aan de speler van de maand. Begin december start de verkiezing voor de speler van de maand november. Deze maand nemen we het nog op tegen SC Heerenveen en Go Ahead Eagles.  

Bericht delen