Max Luxury Menswear kleedt ook volgend seizoen Willem II
Fotografie door
Geert van Erven

Max Luxury Menswear, het modehuis met vestigingen in Den Bosch en Tilburg, kleedt ook komende seizoenen weer de spelers, staf, kantoorpersoneel en de directie van Willem II. Het contract tussen Willem II en Max Luxury Menswear is met twee jaar verlengd.

Max Luxury Menswear verkoopt vooraanstaande merken zoals Genti, Jacob Cohen, Stone Island, C.P. Company, Ami Paris, Hogan en Nubikk. Het modehuis bedient de moderne man en heeft de ambitie om de man goed te kleden in zowel een zakelijke als persoonlijke omgeving.

Afbeelding
MAX LM

Toonaangevende merken
Willem Arts is trots op de verlenging en de samenwerking met Willem II: ‘Met trots kleden we Willem II opnieuw, waarmee we bijdragen aan de professionele en modieuze uitstraling van het eerste elftal en de kantoororganisatie. De toonaangevende merken uit ons assortiment sluiten perfect aan bij de stijl van Willem II. Bovendien blijven we met TATIO de jeugd van Willem II sponsoren, wat voor de club en voor ons ook heel belangrijk is’.

Kwaliteit
Max Luxury Menswear is sinds 1996 als sponsor actief en blijft daarmee als kledingpartner verbonden aan Willem II. Manager commerciële zaken Jos de Kruif is enthousiast over het sponsorschap: ‘Max is een loyaal en hoogstaand bedrijf en ik ben blij dat we ook voor komend seizoen hen opnieuw aan ons verbonden hebben. Kwaliteit, loyaliteit en een plezierige samenwerking leggen het fundament voor deze mooie samenwerking.’

Max Luxury Menswear, bedankt voor het vertrouwen en de mooie samenwerking!

Bericht delen