Mutaties Raad van Commissarissen Willem II
Fotografie door
Willem II Media

Wim Bens treedt per direct toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Willem II. Na aanbeveling van de Benoemingsadviescommissie (BAC) en instemming van de Clubraad volgt Bens de vorig jaar vertrokken commissaris Ruud Vreeman op.

Bens bekleedde gedurende zijn loopbaan verschillende bestuurlijke functies. Zo is hij bestuursvoorzitter van de ZLTO & NCB Ontwikkeling en onder andere bestuurslid van LTO Nederland. Daarnaast is hij bekend met het bedrijfsleven in Tilburg door zijn eerdere directievoorzitterschap bij de lokale coöperatieve bank Tilburg en Omstreken. Door zijn verschillende functies kent Bens de weg in het politieke landschap.

Voorzitter
Naast de toetreding van Bens in de RvC wordt de voorzittersrol overgedragen aan Meindert van Duijvenbode, die het stokje overneemt van Jan van der Laak.

Eind vorig jaar trad Herman Kruijs terug uit de Raad van Commissarissen van Willem II. Kruijs had de portefeuille voetbalzaken onder zijn hoede. Het streven is om op niet al te lange termijn een vervanger voor Kruijs te presenteren. Vanaf heden bestaat de Raad van Commissarissen van Willem II uit voorzitter Meindert van Duijvenbode en de leden Jan van der Laak, Ilse Melis en Wim Bens.

Bericht delen