Nieuwe stadionschermen in het Koning Willem II stadion

Op 3 en 4 april zijn de oude scorebordschermen in het Koning Willem II stadion vervangen door twee nieuwe, duurzame, energiezuinige led-schermen. De gehele oude constructie maakte plaats voor een op maat gemaakt stalen frame.

De nieuwe scoreborden werden geproduceerd door Willem II sponsor Q-lite uit Baarle-Nassau, een Europese fabrikant met toonaangevende totaaloplossingen in de digitale wereld. Q-lite neemt voor de komende 5 jaar het onderhoud van de schermen op zich. De stadionschermen bieden veelzijdige mogelijkheden. Met de schermen kan niet alleen de score, tijd en logo’s weergegeven worden, maar de stadionschermen bieden ook sponsors en adverteerders de mogelijkheid om hun boodschappen op groot formaat te tonen voor, tijdens en na de wedstrijd.

Afbeelding
Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II, over de samenwerking met Q-lite: ‘Met de nieuwe schermen zetten we weer een mooie stap richting een optimale wedstrijdbeleving. De oude schermen waren hard aan vervanging toe en hiermee kunnen we de fans weer voorzien van mooie content rondom de wedstrijden van Willem II. Met partner Q-lite hebben we vanaf het begin uitermate prettig samengewerkt om tot deze mooie oplossing te komen.’ Ook Jacco Zwart, commercieel directeur van Q-lite is blij met de samenwer

Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II, over de samenwerking met Q-lite: ‘Met de nieuwe schermen zetten we weer een mooie stap richting een optimale wedstrijdbeleving. De oude schermen waren hard aan vervanging toe en hiermee kunnen we de stadionbezoekers weer voorzien van mooie content rondom de wedstrijden van Willem II. Met partner Q-lite hebben we vanaf het begin uitermate prettig samengewerkt om tot deze mooie oplossing te komen.’

Ook Jacco Zwart, commercieel directeur van Q-lite, is blij met de samenwerking tussen hen en Willem II. ‘We zijn verheugd dat Willem II voor ons gekozen heeft om samen tot de best mogelijke oplossing te komen op het gebied van LED-schermen. Dankzij deze State-of-the-Art techniek met full colour beeld kan de club de komende jaren op een duurzame manier vooruit,’ zegt Jacco.

De sponsoren Q-lite & M.J Van Riel, bedankt voor de samenwerking!

Bericht delen