Nog maar 500 seizoenkaarten beschikbaar
Fotografie door
Jules van Iperen

Tijdens de verleng- en verhuisperiode zijn meer dan 10.250 seizoenkaarten verlengd. Het aantal van 10.250 is exclusief sponsoren. Aanstaande maandag 17 juni om 12.00 uur begint de vrije verkoop en er zijn nog maar 500 seizoenkaarten beschikbaar.

500 seizoenkaarten

Het maakt ons rood-wit-blauwe hart trots dat er ontzettend veel supporters de Tricolores blijven steunen in de Eredivisie. Doordat seizoenkaarthouders massaal hebben verlengd, zijn er in de vrije verkoop voor de publiekstribune maar 500 seizoenkaarten beschikbaar. Naast de KingSide zijn de vakken E, F, J en P volledig uitverkocht! 

Maandag 17 juni om 12.00 uur start de vrije verkoop. Wees er snel bij voordat alle seizoenkaarten zijn uitverkocht, meer informatie vind je hier. Voor het seizoen 2024-2025 worden er geen halve seizoenkaarten verkocht. 

Losse tickets

Om Willem II’ers die geen seizoenkaart kunnen bemachtigen alsnog een kans te geven om een wedstrijd van Willem II te bezoeken, komt een deel van de stadioncapaciteit beschikbaar in de losse kaartverkoop. Wil je op de hoogte gehouden worden over de losse kaartverkoop? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Resale

Willem II werkt aan een functionaliteit om losse tickets door te verkopen via een resale. Seizoenkaarthouders die niet bij een thuiswedstrijd aanwezig zijn, kunnen in bepaalde gevallen hun zitplaats beschikbaar stellen in de losse kaartverkoop. Hierdoor krijgen meer Willem II’ers de kans om een wedstrijd van de Tricolores te bezoeken én ontvangt de seizoenkaarthouder een vergoeding voor het beschikbaar stellen van zijn zitplaats. Hierover volgt binnenkort meer informatie!

Willem II’ers, dankjewel!

Bericht delen