Oefenwedstrijd Jong Willem II eindigt teleurstellend

Jong Willem II heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong ADO Den Haag in Diessen met 0-3 verloren. Coach Dogan Corneille sprak na afloop over een niet al te beste wedstrijd van zijn team. Van een afstraffing was echter geen sprake. Twee van de drie doelpunten kwamen tot stand na een misverstand in de defensie van Jong Willem II.

Open duel

In de eerste helft ging het spel op en neer met kansen aan beide zijden; een open duel dat alle kanten uit kon gaan. Jong Willem II had zeker mogelijkheden om te scoren, maar slaagde daar niet in. Het was ADO dat profiteerde van een misverstand in de Tilburgse defensie. De 0-1 betekende eveneens de ruststand.

Linkerflank

Ook in de tweede helft kende de wedstrijd een redelijk open karakter. Corneille liet in deze 45 minuten de ploeg vooral gebruik maken van de linkerflank. Tot succes leidde dat echter niet. Nadat Jong ADO uit een corner de 0-2 aantekende, was de wedstrijd min of meer gelopen. Dat door wederom een misverstand de 0-3 en daarmee de eindstand op het scorebord werd gezet, deed er eigenlijk niet meer toe.