Peter van Iersel overleden

Peter van Iersel, oud-voorzitter van de Supportersclub Willem II, is dinsdag 7 februari op 79-jarige leeftijd overleden. Peter werd in 1987 tot voorzitter benoemd en vervulde die rol tot 1999 met veel toewijding. 

Afbeelding
Peter van iersel

Peter heeft in de jaren dat hij leiding gaf aan de supportersclub een mooie staat van dienst opgebouwd. Onder zijn leiding groeide de club naar een vereniging die een belangrijke plaats innam in de Willem II-cultuur, die voor haar leden veel betekende. Het aantal leden groeide spectaculair en er werden initiatieven ontplooid die een welkome aanvulling waren op de busreizen naar de uitwedstrijden van Willem II. Bingoavonden, stadion-jaarmarkten met optredende artiesten, spelerscontactavonden, Sinterklaasfeesten voor kinderen, etc. Die activiteiten stonden hoog in het vaandel van het toenmalige bestuur.

Afbeelding
Peter van iersel

Peter van Iersel, te midden van de overige toenmalige bestuursleden van de Supportersclub Willem II.

Het hoogtepunt in de periode van Peters voorzitterschap lag in 1996, toen de Supportersclub Willem II door de Nederlandse Federatie van Supportersverenigingen uitgeroepen werd tot de beste supportersclub van het land. Peter beĆ«indigde zijn voorzitterschap na het seizoen 1998-1999. Hij blijft in onze gedachten als een bevlogen voorzitter.



Wij wensen Peters echtgenote, kinderen, familie en vrienden voor de komende tijd veel sterkte toe. 

Bericht delen