Receptie tot 19.00 uur open, fanshop morgen geopend
Fotografie door
Willem II Media

Vanwege de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders om een ticket te bemachtigen voor Willem II – VVV is de receptie maandagavond langer geopend. Daarnaast is in verband met de start van de play-offs de Willem II Fanshop vanaf dinsdag extra geopend.

 

Receptie vanavond open

Vanavond (maandag) is de receptie tot 19.00 uur geopend. Op deze manier kunnen wij seizoenkaarthouders, die hun eigen plek nog niet hebben teruggekocht voor de thuiswedstrijd tegen VVV, nog fysiek van dienst zijn. Om 20.00 uur start vervolgens de vrije verkoop voor de thuiswedstrijd tegen VVV in onze Online Ticketshop



Kom je er niet uit? Stuur dan je vraag per mail naar ticketing@willem-ii.nl.

Afbeelding
Smits

Fanshop extra geopend

Ook de fanshop is deze week extra geopend. Omdat Willem II morgen (dinsdag 23 mei) in Venlo begint aan de play-offs, is de fanshop morgen tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend. Van woensdag t/m vrijdag is de winkel volgens reguliere tijden (13.00 – 17.00 uur) geopend. Zaterdag opent de fanshop om 15.00 uur in plaats van 10.00 uur vanwege de thuiswedstrijd tegen VVV.



Vanaf morgen scoor je ook de officiële play-offs sjaal met de tekst ‘Voor altijd Willem II’ in de fanshop. Deze is vanaf nu ook online te bestellen in onze webshop.

 

Bericht delen