Recordaantal seizoenkaarten verlengd
Fotografie door
Jules van Iperen

De verlengperiode loopt nog één dag, maar op dit moment hebben 8500 Willem II’ers hun seizoenkaart verlengd. Hier zitten de sponsor- en vrijwilligerskaarten nog niet bij. Vanaf 4 juni 12.00 uur begint de verhuisperiode.

Ondanks dat supporters vorig jaar konden profiteren van een vroegboekkorting, zijn er dit jaar al honderden seizoenkaarten meer verlengd dan het afgelopen jaar op het hetzelfde moment. Met het aantal van 8500 seizoenkaarthouders heeft 85% van alle seizoenkaarthouders verlengd.

KingSide bijna uitverkocht
De KingSide is, net als voorgaande jaren, bijna uitverkocht. Ongeveer 95% van de seizoenkaarthouders van de vakken A, B en C heeft verlengd. Ook de vakken E en F zijn nagenoeg uitverkocht.

Afbeelding
KS

Vanaf dinsdag 4 juni 12.00 uur begint de verhuisperiode. Seizoenkaarthouders hebben tot en met 13 juni 12.00 uur de kans om te verlengen én van plek te wijzigen. De vrije verkoop start op 17 juni om 12.00 uur. Meer informatie over de seizoenkaarten vind je hier.

Business tribune
Het aantal van 8500 is exclusief de business tribune en vrijwilligers. Deze worden in de loop van de vrije verkoop bij het aantal opgeteld. Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden? Klik hier.

Bericht delen