Robey Mega Sale – Laatste kans

De afgelopen weken wisten supporters de weg naar de Willem II Fanshop en de webshop massaal te vinden. Veel maten van de wedstrijd- en trainingskleding van het afgelopen seizoen zijn inmiddels uitverkocht, maar supporters hebben nog één laatste kans om hun favoriete Willem II-items tegen bodemprijzen te scoren.

Vanaf woensdag 7 juni profiteer je van forse kortingen op alle wedstrijd- en trainingskleding. De laatste maten van alle producten liggen vanaf dan enkel in de fysieke winkel vanaf € 3,00 tot en met € 30,00 per stuk. Omdat de verwachting is dat de verkoop hard gaat, zijn de allerlaatste items van de wedstrijd- en trainingskleding van het seizoen 2022-2023 niet meer online te bestellen.

Wil jij alsnog een toffe Willem II-outfit scoren? Kom dan naar de officiële clubwinkel. De fanshop is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. 

Vanaf zondag 18 juni is de Willem II Fanshop voor onbepaalde tijd gesloten in verband met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. 
 

Bericht delen