Robey Mega Sale: minimaal 50% korting
Fotografie door
Geert van Erven

Nu het seizoen ten einde is voor Willem II, werkt ook de Willem II Fanshop naar het einde van het seizoen. Na 1 juni sluit de winkel om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen, dus profiteer nu nog van minimaal 50% korting tijdens de Robey Mega Sale.

Laatste kans op een kampioensitem
Alle Robey wedstrijd- en trainingskleding scoor je nu met 50% korting. De warming-up collectie blijft verkrijgbaar tegen 60% korting. Ook de Willem II x Robey Varsity jacks is nu voor de helft van de originele prijs verkrijgbaar.

Naast de wedstrijd- en trainingskleding is ook de Samen naar de Heuvel-merchandise vanaf vandaag tegen 50% korting verkrijgbaar. Twijfel niet te lang, want dit is je laatste kans om een item uit het kampioensjaar te scoren. 

Fanshop na 1 juni gesloten
Na zaterdag 1 juni is de Willem II Fanshop voor enkele weken gesloten in verband met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Tot die tijd kunnen supporters tijdens de reguliere openingstijden in de officiële clubwinkel terecht (woensdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur). 

Online shoppen kan natuurlijk altijd. Klik hier om naar de webshop te gaan.
 

Bericht delen