Samenwerking met Indicia verlengd
Fotografie door
Toin Damen

Indicia is al vier jaar een trouwe Business Partner van de Tricolores. Vorig jaar is de samenwerking bekroond met een gloednieuwe website en is Indicia digital partner van de club geworden. Zowel dit als volgend seizoen blijft Indicia als Business Partner aan Willem II verbonden. 

Digital partner

‘We zijn altijd trots geweest dat een innovatief en succesvol Tilburgs bedrijf als Indicia als Business Partner aan onze club is verbonden. Dat zij nu ook naar volle tevredenheid onze digital partner zijn, is helemaal mooi. Het aantal gebruikers van onze website is mede door de nieuwe website bijna verdrievoudigd! We zetten er dan ook de komende twee jaar vol vertrouwen samen de schouders onder, zodat we ook met het door ontwikkelen van de website en het toevoegen van vernieuwende tools blijven scoren’, aldus algemeen directeur Berry van Gool.  

Sluiten goed op elkaar aan

‘Het Brabantse clubgevoel van Willem II, gecombineerd met haar ambitieniveau, sluit prima aan bij onze bedrijfscultuur’, zegt Carlo Korssen, CEO van Indicia. ‘We zijn dagelijks heel resultaatgericht bezig en helpen ondernemers met digitale oplossingen, leadgeneratie en kostenbesparing.’

Nieuwsgierig? Wandel een keer binnen in box 4 tijdens een thuiswedstrijd of neem vrijblijvend contact op via 013 581 0666.

 

Bericht delen