Seizoenkaarten uitverkocht
Fotografie door
Jules van Iperen

Ook de laatste 500 seizoenkaarten zijn na de start van de vrije verkoop verkocht. Sinds het seizoen 1999-2000 is het niet eerder voorgekomen dat de seizoenkaarten zijn uitverkocht!

In totaal zijn er 10.750 seizoenkaarten verkocht voor het seizoen 2024-2025. Het aantal van 10.750 is exclusief de business seats waarvan het verkoopproces nog doorloopt. Op de business tribune zijn nog seats beschikbaar (informatie via business@willem-ii.nl).

Losse tickets
Om Willem II’ers die geen seizoenkaart konden bemachtigen alsnog een kans te geven om een wedstrijd van Willem II te bezoeken, komt een deel van de stadioncapaciteit beschikbaar in de losse kaartverkoop. Wil je op de hoogte gehouden worden over de losse kaartverkoop? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Resale
Willem II werkt aan een functionaliteit om losse tickets door te verkopen via een resale-mogelijkheid. Seizoenkaarthouders die niet bij een thuiswedstrijd aanwezig zijn, kunnen in bepaalde gevallen hun zitplaats beschikbaar stellen. Hierdoor krijgen meer Willem II’ers de kans om een wedstrijd van de Tricolores te bezoeken én ontvangt de seizoenkaarthouder een vergoeding voor het beschikbaar stellen van zijn zitplaats. Hierover volgt binnenkort meer informatie!

Willem II’ers, bedankt voor de onvoorwaardelijke steun!

Bericht delen