Stem op Willem II als Website van het Jaar

Willem II is genomineerd in de categorie Voetbalclubs voor de Website van het Jaar-verkiezing. Samen met 11 andere Nederlandse betaald voetbalorganisaties wordt er gestreden om de titels van Beste en Populairste Website (en App) van het jaar. 

De stembussen zijn geopend van vanaf nu tot en met 18 oktober. Stemmen kan via Website van het Jaar.

Nieuwe website
De vernieuwde website van Willem II werd in 2023 in samenwerking met digital business partner Indicia gelanceerd. Een geheel nieuw modern ontwerp met zowel statische als bewegende beelden, waarbij de beleving van de supporters centraal staat in combinatie met live statistieken, gaven de Tricolores een website van absoluut topniveau. Dankzij het innovatieve matchcenter kan de wedstrijddag tegenwoordig beleefd worden alsof men er zelf bij is. Met live updates, exclusieve content en een interactieve ervaring blijven de supporters altijd volledig op de hoogte van de Tricolores.

Stemmen
Alle supporters kunnen hun stem uit brengen via deze link of de button hieronder. Onder de stemmers wordt vanuit de Website van het Jaar verkiezing een tiental prijzen verloot met een totale waarde van ruim 2.000 euro, waaronder een fatbike! 

Wij vragen al onze supporters op Willem II te stemmen en ook hun medesupporters op te roepen om dit te doen. Wie weet slepen we samen deze prijs in de wacht!

Let op! Jouw stem is pas geldig, wanneer je op de link in de bevestigingsmail klikt!

button
 

Bericht delen