Steun Tilburg Tifosi
Fotografie door
Geert van Erven

Ieder seizoen genieten we in ons stadion van de sfeeracties van Tilburg Tifosi. Al bijna 20 jaar lang zorgt deze fanatieke en creatieve supportersgroep ervoor dat spelers en supporters kippenvel krijgen van de prachtige doeken en motiverende sfeer die door Tilburg Tifosi gecreëerd wordt. Zaterdag kun je rondom Willem II – De Graafschap jouw steentje bijdragen aan de toekomstige acties van Tilburg Tifosi. 

Bij alle toegangspoorten wordt gecollecteerd. Je kunt contant en via een QR-code doneren. De opbrengst van deze belangrijke collecte bepaalt voor een groot deel het aantal en de grootte van de sfeeracties. Jouw bijdrage is dus zeer belangrijk voor het voortzetten en uitbreiden van de sfeeracties. Met de opbrengst van de aanstaande geldinzameling wil Tilburg Tifosi in de aanstaande nacompetitie, volgend seizoen en volgend jaar bij het 20-jarige bestaan weer met mooie acties uitpakken. 

Direct doneren

Wil je direct aan Tilburg Tifosi doneren? Klik hier of maak een bedrag over naar rekeningnummer NL 06 RABO 0358 3819 67 ten name van Stichting Tilburg Tifosi en onder vermelding van ‘Collecte 2023’.  

Afbeelding
collcte

Bericht delen