Supportersinfo: de return
Fotografie door
Willem II Media

De return van de eerste play-offronde tegen VVV. Tot nu toe de wedstrijd van het jaar. Ons stadion wordt zaterdagavond een kolkende thuishaven. Spelers en supporters gaan er álles aan doen om de 3-2 om te buigen en het in eigen huis af te maken. Ben je bij deze spannende ontknoping van de eerste ronde? Check voor je komst deze supportersinfo. Here we go! 



Allereerst: heb je nog geen ticket? De vakken ABC (KingSide), E, F en G zijn uitverkocht. Voor de overige vakken zijn nog tickets verkrijgbaar. Meer info of bestellen? Klik

Houd je eTicket klaar

Omdat seizoenkaarten niet geldig zijn, toon je bij de poort jouw eTicket (mobiel of geprint). Dit kan ertoe leiden dat je iets langer moet wachten om binnen te komen. Doe jezelf en andere Willem II’ers een plezier en houd jouw eTicket bij aankomst gereed. Dat vermindert de wachttijd. Download thuis alvast je eTickets, ook dat scheelt tijd. Alvast dank namens iedereen! 



Tommy Santo en Ruthless 

Voor de aftrap draaien de door onze fanatieke supporters geregelde DJ’s Tommy Santo en Ruthless. Zij zorgen met hun muziek voor een energieke sfeer in het stadion. Santo begint en geeft het stokje tijdens de warming-up over aan hard-style-specialist Ruthless. 

Vuurwerk

Als klap op de vuurpijl van een heerlijke play-offsfeer is er na de opkomst van beide elftallen door de club georganiseerd professioneel vuurwerk. We zien het in ons stadion en in de uitvakken de laatste tijd gelukkig niet meer, maar voor de volledigheid: neem je eigen vuurwerk dus níet mee en zorg met je stem voor een mooie sfeer! 

Afbeelding
vvv

Robey Mega Sale: alles voor de helft!

Zaterdag opent de fanshop om 15.00 uur in plaats van 10.00 uur. De winkel blijft tot kort na de wedstrijd open. Op alle wedstrijd- en trainingskleding van Robey geldt 50% korting. Let op: de voorraad slinkt, dus op = op! Daarnaast vind je in de fanshop (en webshop) de officiële play-offssjaal met de tekst ‘Voor altijd Willem II’ erop. 

Afbeelding
ddd

Rondom het stadion kun je bij de kraampjes van onze supporters ook de ‘Een team, een taak’-shirts scoren. Deze t-shirts kosten tien euro en zijn alleen met contant geld af te rekenen. 

Ereronde jeugdkampioenen

Sinds de ereronde van O17 enkele weken geleden zijn ook Willem II O15, O16 én O18 kampioen geworden! Ook zij krijgen een dik verdiende ereronde in het stadion. Loop daarom in de rust niet direct naar de WC of bar, maar geef onze talenten eerst een daverend applaus. 

In de rust gaan we ook weer shirtschieten, dus blijf staan als je een Tricorp-shirt winnen wilt!

Tot zaterdag bij Willem II – VVV! 

Bericht delen