Supportersinfo FC Dordrecht - Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Komende vrijdagavond staat de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Bij winst of gelijkspel is Willem II zeker van promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd wordt uitgezonden op een groot scherm op P1 bij het Koning Willem II stadion. Alle thuisblijvers kunnen de ontknoping dus live volgen. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het M-Scores Stadion.

Afbeelding
Supporters

Groot scherm op P1
Vrijdagavond is de wedstrijd FC Dordrecht - Willem II live te volgen bij het Koning Willem II stadion op P1 (bij D'n Beitel). Samen met Bonheur Horeca Groep bieden we alle thuisblijvers de kans om de ontknoping live te volgen. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen een DJ en gastartiest zorgen voor de muzikale opwarming. D'n Beitel opent om 17.00 uur zijn deuren en er is een frietkraam aanwezig. Het terrein rondom het Koning Willem II stadion is vrij toegankelijk. Supporters met een stadionverbod hebben óók voor dit evenement geen toegang tot het stadionterrein. 

Verschillende scenario's
Bij winst of gelijkspel tegen FC Dordrecht komende vrijdag zijn de Tricolores zeker van promotie naar de Eredivisie. Mocht het de ploeg van Peter Maes niet lukken om te winnen of gelijk te spelen in het M-Scores Stadion, kan het nog steeds vrijdag promoveren. In dat geval moet FC Groningen niet winnen van sc Telstar. 

Het feest in Tilburg kan nog groter worden. Wanneer Willem II wint én Roda JC niet wint van SC Cambuur mogen de Tricolores zich kampioen van de Keuken Kampioen Divisie noemen. Als de Tilburgers niet verder komen dan een gelijkspel tegen de Schapenkoppen, is het van belang dat Roda JC verliest van SC Cambuur. Daarnaast moet FC Groningen niet winnen van Telstar. Ook in dit geval is Willem II officieel gepromoveerd naar het hoogste niveau van Nederland.

Afbeelding
Fanshop

Robey Mega Sale
Gedurende de Robey Mega Sale profiteren supporters tot het einde van het seizoen of zolang de voorraad strekt van aantrekkelijke kortingen. De kortingen van de sale lopen op tot 60% op de warming-up- en trainingscollecties, vanaf nu profiteer je ook van 20% korting op het uittenue. Komende vrijdag is de fanshop geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Shop jouw favoriete items in de fanshop of direct online! Bij eventuele promotie is het ook mogelijk om na afloop van de wedstrijd tegen FC Dordrecht merchandise te kopen bij het Koning Willem II stadion. 

Voor de thuisblijvers
Mocht je geen wedstrijdticket bemachtigd hebben en niet in de gelegenheid zijn om bij het Koning Willem II stadion te komen kijken. Dan kun je de wedstrijd live volgen via STAR Channel. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 19.55 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag.

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons Matchcenter.

Bericht delen