Supportersinfo rood-wit-blauwe matchday
Fotografie door
Geert van Erven

Vanavond spelen de Tricolores de tweede thuiswedstrijd in één week tijd. Om 20.00 uur is De Graafschap de tegenstander in een rood-wit-blauw Koning Willem II stadion. Je leest hier alle belangrijke info voor vanavond!

Afbeelding
Rwb

Kom in het rood-wit-blauw
De supportersverenigingen en Willem II roepen alle supporters op om vanavond in het rood, wit en blauw naar de wedstrijd te komen. Door het hele stadion rood-wit-blauw te kleuren willen de supportersverenigingen en de club samen een mooie sfeer creëren. Nog géén geschikte outfit in huis? Kom dan vanavond naar onze fanshop. Bekijk het aanbod vast online!

Nog kaarten beschikbaar
Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd of wil je iemand meenemen? Er zijn nog enkele kaarten voor de publiekstribunes beschikbaar. Om niet mis te tasten kun je via deze link online jouw kaarten (bij)bestellen!

Wedstrijdaanbieding
Ben je nog op zoek naar rood-wit-blauwe accessoires? Alleen in onze fanshop bij het stadion scoor je vanavond de rood-wit-blauwe sjaals voor slechts € 10,-. 

Voor de thuisblijvers
De wedstrijd wordt niet live uitgezonden. Enkel de hoogtepunten van Willem II – De Graafschap komen voorbij in het schakelprogramma van ESPN. Wel is de wedstrijd live te volgen via Willem II Radio op JUKE en het Matchcenter.

Bericht delen