Supportersinfo Willem II - FC Dordrecht
Fotografie door
Toin Damen, Geert van Erven

Vrijdagavond naar de wedstrijd? Er staan wat dingen te gebeuren waarvan we jou vooraf weer graag op de hoogte brengen! 



Match(is)day!

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat de wedstrijd in het teken staat van Matchis. Of beter gezegd: zoveel mogelijk geld ophalen voor Matchis, zodat voor patiënten met leukemie of andere bloedaandoeningen zo snel mogelijk een stamceldonor gevonden kan worden. Die kans is niet groot, maar wordt met ieder beetje hulp weer iets groter! Voor de wedstrijd wordt rondom het stadion gecollecteerd. Je kunt doneren via de QR-code en met contant geld. Alvast bedankt! 

Afbeelding
matchis

Waarom we dit doen? Het was een wens van Serge, een Willem II-supporter die in oktober helaas is overleden. Meer info over deze actie vind je hier



Scoor een gedragen shirt! 

Om voor Matchis een zo'n groot mogelijk bedrag bijeen te krijgen, kun je ook doneren én een gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt winnen! Alle tegen FC Dordrecht gedragen shirts worden vanaf de aftrap via MatchWornShirt.com geveild! Win-win voor Matchis en voor jou! 

Afbeelding
visual matchid

Minuut stilte voor Turkije en Syrië

Kort voor de aftrap van Willem II – FC Dordrecht wordt ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrie één minuut stilte in acht genomen. Afgelopen maandag werd bij Willem II – FC Eindhoven al stilgestaan bij deze ramp. De KNVB heeft de clubs die komend weekend thuisspelen echter gevraagd om dit als gezamenlijk gebaar met álle clubs (nogmaals) te doen. 

Afbeelding
eerste elftal

Willem II heeft na overleg met FC Dordrecht besloten de minuut stilte nogmaals te houden, omdat het slachtofferaantal inmiddels helaas aanzienlijk gestegen is en omdat de spelers, supporters en directie van FC Dordrecht midweeks geen gelegenheid hebben gehad om de slachtoffers bij een thuis- of uitwedstrijd te gedenken. 

Wij vragen alle toeschouwers om uit respect voor de slachtoffers tijdens deze minuut stilte (indien mogelijk) te gaan staan. 



Voordeel bij voordeel

Bovenop de 30% korting op het blauwgele uitshirt, krijg je t/m zondag de bedrukking op dat shirt geheel gratisKlik voor de webshop.

Afbeelding
merchandise

De laatste tickets

Vooral in de vakken G, H, EreNoord en -Zuid zijn nog plekken vrij. Ga naar de ticketshop, bestel jouw ticket en ben er vanavond nog bij! Het stadionterrein, de kassa’s (mits niet uitverkocht) en de fanshop zijn vanaf 18.30 uur open.



We wensen iedereen een mooie voetbalavond toe. 

Bericht delen