Supportersinfo Willem II - FC Eindhoven
Fotografie door
Geert van Erven & Toin Damen

Vrijdagavond speelt Willem II om 20.00 uur thuis, in het Koning Willem II stadion, tegen FC Eindhoven. Je leest hier alle belangrijke info voor deze wedstrijd.

Afbeelding
Sjaal

Vol huis
Vrijdagavond zal het Koning Willem II stadion volledig gevuld zijn. Het team onder leiding van Peter Maes wordt ondersteund door een uitverkochte publiekstribune. Er zijn op de zakelijke tribune nog enkele business seats beschikbaar.

Kom op tijd
Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters raden we aan om op tijd naar het stadion toe te komen. Je bent vanaf 18.30 uur welkom om samen met mede-supporters alvast vooruit te blikken op de wedstrijd.

Iedere wedstrijd je sjaal mee
Het gaf een prachtig beeld voorafgaand en tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. Duizenden Willem II-supporters kochten een sjaal of namen hun eigen sjaal mee. Daarom de oproep: neem je sjaal mee naar alle resterende wedstrijden van Willem II dit seizoen. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren!

Minuut stilte
Voor aanvang van alle wedstrijden in de eerstvolgende speelronde van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie wordt een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Kees Rijvers. Tijdens de wedstrijd Willem II - FC Eindhoven zal daarom een minuut stilte gehouden worden. Hij is van 1964 tot 1966 assistent-trainer geweest bij Willem II. Rijvers overleed maandag 4 maart op 97-jarige leeftijd.

Eeuwviering aan de Goirleseweg
De wedstrijd tegen FC Eindhoven staat in het teken van een ‘centennial’. De Tricolores spelen namelijk precies een eeuw aan de Goirleseweg. De allereerste wedstrijd, in het toenmalig Roomsch Katholiek Tilburgsch Sportpark, vond plaats op 9 maart 1924. EVV Eindhoven werd destijds met een klinkende 6-2 verslagen. Het prachtige toeval wil dat ook vanavond, 8 maart 2024, de tegenstander FC Eindhoven is.

Collecte Reeshof for Cancer
Voor aanvang van de wedstrijd wordt bij de verschillende ingangen van het Koning Willem II stadion gecollecteerd door Reeshof for Cancer voor Stichting Roparun. Deze stichting heeft als doel om levens van mensen met kanker dragelijker te maken. Supporters en sponsoren kunnen contant geld doneren of snel een donatie doen via een QR-code op de collectebussen.

Afbeelding
Latje Trap
Latje Trap tijdens Willem II - sc Cambuur

Latje Trap
In de rust van Willem II – FC Eindhoven mogen drie supporters van drie afstanden proberen op de lat te schieten. De winnaars van de tweede editie van Latje Trap ontvangen een ingelijst thuisshirt, gesigneerd door de gehele selectie.

Latje Trap is powered by Panenqa.

Voor de thuisblijvers
Mocht je geen wedstrijdticket bemachtigd hebben, dan kun je de wedstrijd live volgen via ESPN Extra. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 19.55 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag. 

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons Matchcenter.
 

Bericht delen