Supportersinfo Willem II - FC Groningen
Fotografie door
Jules van Iperen

Vrijdagavond staat het thuisduel tegen FC Groningen op de planning. In het Koning Willem II stadion, waar om 20.00 uur de aftrap is, kunnen de Tricolores bij winst promoveren naar de Eredivisie. Je leest hier alle belangrijke info voor deze kraker met de nummer drie van de competitie.

Uitverkocht huis
Met de komst van ruim 14.000 bezoekers is het Koning Willem II stadion volledig uitverkocht. We raden iedereen aan om op tijd naar het stadion af te reizen. Gezien de beperkte parkeercapaciteit raden we aan om zonder auto te komen. Het terrein rondom het stadion is vanaf 18.30 uur geopend om alvast vooruit te blikken op de wedstrijd. Ook de zakelijke tribune is volledig uitverkocht.

Afbeelding
Supporters

Kom in het Rood, Wit en Blauw
De supportersverenigingen en Willem II roepen alle supporters op om in het rood, wit en blauw naar de wedstrijd te komen. Door het hele stadion rood-wit-blauw te kleuren, willen de supportersverenigingen en de club samen een mooie sfeer creƫren in een uitverkocht huis. Heb je nog geen rood, wit en blauwe artikelen? Bezoek de fanshop of bestel nu online via de webshop en profiteer van hoge kortingen in de sale.

Rustactiviteit
Tijdens de rust nemen twaalf ambassadeurs van de Special Olympics Nationale Spelen 2024 penalty's aan de Goirlesekant. De Special Olympics Nationale Spelen is het grootste multi-sportevenement van Nederland. Dit jaar vindt het plaats van 14 t/m 16 juni in Breda en Tilburg. Bekijk de website van de Special Olympics Nationale Spelen voor alle informatie over dit sportevenement.

Bied mee op de wedstrijdshirts
Wil jij kans maken op een gesigneerd en gedragen wedstrijdshirt van jouw favoriete Willem II'er? Dan is dit je kans! Bied vanaf de aftrap mee via MatchWornShirt en bemachtig jouw rood-wit-blauwe shirt. De gehele opbrengst van deze veiling gaat naar Willem II Betrokken.

Afbeelding
Winactie Supporters

Stuur jouw Willem II moment in
Het einde van een seizoen vol talloze mooie herinneringen nadert. Wat was jouw mooiste moment van het seizoen? Bud roept alle supporters op om hun mooiste Willem II moment van het seizoen in te sturen. Sfeeracties, doelpunten in de laatste minuut, maar ook de gezelligheid voor en na de wedstrijd. Stuur voor woensdag 8 mei een foto van jouw mooiste moment en maak kans op een mooie prijs. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Telstar op 10 mei worden de mooiste momenten getoond op de schermen in het stadion. Klik hier voor de actievoorwaarden en upload direct jouw foto. Geen 18, geen alcohol. 

Mogelijke promotie
Bij winst tegen FC Groningen promoveert Willem II naar de Eredivisie. Wanneer dit gebeurt, zal er een huldiging plaatsvinden op het veld. Na afloop van de huldiging is er op P1 voor D'n Beitel een ruimte ingericht waar een eventueel feest kan plaatsvinden. Mochten de Tricolores gelijk spelen of verliezen dan is promotie nog niet zeker. Tijdens de wedstrijden tegen FC Dordrecht en Telstar heeft de ploeg van Peter Maes opnieuw een kans om promotie naar het hoogste niveau veilig te stellen.

Robey Mege Sale
De kortingen van de Robey Mega Sale zijn lopen op tot 40% op de trainingscollecties, maar vanaf nu profiteer je ook van 20% korting op het uittenue. Gedurende de sale profiteren supporters tot het einde van het seizoen of zolang de voorraad strekt van aantrekkelijke kortingen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen is de fanshop geopend vanaf 18.30 uur. Shop jouw favoriete items in de fanshop of direct online.

Niet in het stadion?
Het topduel tussen Willem II en FC Groningen is volledig uitverkocht. Wil je toch alles volgen? Via Willem II Radio op Juke mis je geen seconde of volg de wedstrijd via het Matchcenter op de website.

Bericht delen