Supportersinfo Willem II - Go Ahead Eagles
Fotografie door
Jules van Iperen

Zondagmiddag is het zover dan speelt Willem II om 14.30 uur thuis tegen Go Ahead Eagles. Er zijn rondom en in het stadion diverse werkzaamheden uitgevoerd om de faciliteiten en veiligheid tijdens het wedstrijdbezoek te verbeteren. Je leest hier alle belangrijke info voor deze eerste thuiswedstrijd in het Koning Willem II stadion.

Kom op tijd
De Tricolores worden zondag gesteund door een vol huis. Er zijn nog enkele tickets te koop in de Willem II Ticketshop. We raden aan om op tijd naar het stadion toe te komen, die vanaf 12.30 uur is geopend. 

Voorprogramma
Als voorprogramma heeft de club een voorwedstrijd georganiseerd tussen de twee jongste jeugdteams van de Willem II Jeugdopleiding: Willem II O11 – Willem II O12. Om de jonge talenten van Sportpark Prinsenhoeve te laten proeven van het échte werk, mogen zij zich laten zien in het Koning Willem II stadion. De voorwedstrijd start om 12.45 en eindigt om 13.30 uur. Daarnaast wordt er ook een voorbeschouwing gehouden met clubicoon Arjan Swinkels. De ‘Talent Coach’ wordt aan de rand van het veld geïnterviewd door stadionspeaker Pim Smolders.

Interview Merijn
Merijn Goris is inmiddels ruim een maand onderweg als algemeen directeur van Willem II. In gesprek met de clubmedia vertelt hij over zijn eerste weken en blikt hij vooruit op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in een verbouwd Koning Willem II stadion.

Afbeelding
plattegrond
Plattegrond Koning Willem II stadion

Nieuwe ingangen
Graag vertellen we je meer over de nieuwe situatie na de verbouwing. Er zijn rondom het Koning Willem II stadion diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo is het stadion in sectoren opgedeeld, betreden supporters het stadion vanaf de hoeken en zijn er extra horeca- en sanitaire voorzieningen gecreëerd. Klik hier voor verdere informatie. 

Uitbreiding horecapunten
Verschillende horecafaciliteiten en toiletvoorzieningen zijn uitgebreid, en onder de vakken C, E en J zijn zelfs volledig nieuwe horecapunten gerealiseerd die vanaf de eerste thuiswedstrijd op zondag 18 augustus tegen Go Ahead Eagles meteen in gebruik worden genomen. Ook het aanbod van eten en drinken is vergroot. Naast de gebruikelijke dranken zijn er ook GiG Hard Seltzer en blikjes Bacardi Cola verkrijgbaar. Op het gebied van food worden op de begane grond bij de ingangen van de vakken C, E, J en L verschillende broodjes verkocht. Meer info over de uitbreiding van de horecapunten vind je hier.

Voor de thuisblijvers
De wedstrijd wordt live uitgezonden via ESPN 3. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 14.00 uur. Ook Willem II Radio doet rechtstreeks verslag. Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop van de wedstrijd op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons Matchcenter op deze website.

Bericht delen