Supportersinfo Willem II - Helmond Sport
Fotografie door
Geert van Erven

Voor het jaar 2023 ten einde loopt, heeft Willem II nog een aantal belangrijke wedstrijden op de planning staan. Te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport op vrijdag 15 december in een vol Koning Willem II stadion.

Afbeelding
Kerstmuts

Afscheid Schroijen, Dammers en Hornkamp
Voorafgaand aan Willem II – Helmond Sport op vrijdag 15 december (aftrap 20.00 uur) wordt er afscheid genomen van drie voormalige Willem II’ers. Joeri Schroijen, Wessel Dammers en Jizz Hornkamp zullen aankomende vrijdag afscheid nemen. We roepen onze supporters op om tijdig in het stadion te zijn, om deze oud-spelers een groots applaus en dank te geven voor hun inzet en bijdrage aan de club.

Winter Wonder Plein
Morgen wordt op P1 bij Supporterscafé D'n Beitel een Winter Wonderplein georganiseerd. Naast de buitenbar van Bud, Broodje Jantje en De Smulkar, staat morgen onze eigen Fankar met toffe kerstmerchandise op het plein. Daarnaast kun je ook bij Stichting KingZine terecht voor merchandise. Zij zijn met een stand vertegenwoordigd op het Winter Wonderplein.

Bij D'n Beitel én de buitenbarren op P1 krijg je, bij aankoop van zes bier, een speciale Bud x Willem II kerstmuts!

Voorafgaand aan de wedstrijd staat ook Oma's Soep met een stand op het plein. Oma’s Soep brengt jong en oud bij elkaar door wekelijks heerlijke soepjes langs te brengen bij ouderen in de buurt, maar morgen kunnen onze supporters deze heerlijke soep proeven, zolang de voorraad strekt. Verder is ook trouwe partner Schrobbelèr aanwezig met de Kruikenbar.

Huldiging jeugdteams
In de rust van Willem II – Helmond Sport huldigen we onze jeugdteams O21, O18 en O17. Een paar weken geleden kroonde Willem II O21 zich tot kampioen in de Derde Divisie, wat promotie naar Divisie 2 betekent. Willem II O18 en O17 eindigden beide als tweede, waardoor zij ook naar een hogere divisie promoveren. De prestaties van O18 leidden tot promotie naar de Eerste Divisie en O17 promoveert naar Divisie 2.

Kleding inzamelingspunten
Sinds 1 december heeft Willem II twee inzamelingspunten rondom het Koning Willem II stadion geïnstalleerd. Deze punten, te vinden op P1 en P3, zijn er voor het inzamelen van oude kleding en schoenen die nog in goede staat zijn. Deze gedoneerde goederen kunnen een groot verschil maken voor degenen die het minder goed hebben en extra steun nodig hebben. Let op, de inzamelingspunten zijn op wedstrijddagen dat Willem II thuis speelt gesloten.

Carpoolen naar Willem II
In oktober lanceerde de KNVB de online tool Slinger die het carpoolen van supporters faciliteert. Vanaf heden maakt ook Willem II gebruik van Slinger, waardoor supporters hun rit kunnen aanbieden of mee kunnen rijden met anderen. Naast het aanbieden van een rit of het zoeken van een rit is het ook mogelijk via de app om benzine- en/of eventuele parkeerkosten te splitten. Dus heb jij voor de wedstrijd morgenavond nog een plek over in jouw auto of zoek jij nog vervoer naar het stadion? In de widget onderaan de pagina kun je het binnen een paar klikken regelen!

Bericht delen