Supportersinfo Willem II - Jong Ajax
Fotografie door
Toin Damen

Vrijdagavond is de eerste thuiswedstrijd van 2024. Om 20.00 uur is Jong Ajax de tegenstander in het Koning Willem II stadion. Je leest hier alle belangrijke info voor deze wedstrijd.

Minuut stilte
Bij iedere eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar herdenken wij de Willem II’ers van wie we in het kalenderjaar ervoor afscheid namen. Supporters, vrijwilligers, oud-spelers, sponsoren etc. In het bijzonder staan we stil bij de Willem II’ers die zich voor de club hebben ingezet.

Uitreiking schild
Willem II heeft in de tweede periode drie Bronzen Kampioenschilden veroverd. Ringo Meerveld (Beste Talent), Joshua Smits (Beste Keeper) en Peter Maes (Beste Trainer) krijgen vrijdagavond elk een Bronzen Schild uitgereikt. Bud Brocken neemt de uitreiking voor zijn rekening, meteen na de warming-up. Kom op tijd naar het stadion om niets van deze speciale gebeurtenis te missen.

Afbeelding
Boki
Het Bokila tududududu t-shirt

Bijna volle bak
We worden natuurlijk het allerliefst gesteund door een vol huis en het ziet ernaar uit dat dat gaat lukken. Voor vak L zijn nog enkele tickets te krijgen. De meeste vrije plekken vind je op EreNoord en EreZuid. Direct naar onze Online Ticketshop? Klik hier!

Bokila tududududu t-shirt
Voor de fans van onze spits hebben we alléén deze week een exclusief t-shirt in de verkoop: het Bokila ‘tududududu’ t-shirt! Het betreft een eenmalige actie. Supporters hebben tot en met zondag 21 januari de tijd om een shirt te pre-orderen. Aarzel niet en scoor nu jouw Bokila tududududu t-shirt! Klik hier om online te shoppen.

Uitvak gevuld met Willem II'ers
Vrijdagavond vult het uitvak zich niet met Jong Ajax-supporters, maar met enthousiaste Willem II-fans. Dankzij Willem II Betrokken ontvangen 550 deelnemers en organisatoren van het G-Sportweekend kaarten om de wedstrijd Willem II - Jong Ajax vanuit het uitvak bij te wonen. Ter viering van het 30-jarig jubileum van dit jaarlijkse voetbalevenement.

Voor de thuisblijvers
Willem II - Jong Ajax is te zien op ESPN 3 en uiteraard te volgen via Willem II Radio en de Matchcenter via de website. 

Tot vrijdagavond!

Bericht delen